SMOL-kläder

Webshop för Strängnäs-Malmby OL – skidkläder

SMOL:s webshop hos Trimtex är öppen t.o.m 7 november. Leverans beräknad till vecka 51 2018.

Länk till webshop: http://trimtex.se/sv/straengnaes-malmby-ol/

Om du redan är kund och har handlat hos Trimtex tidigare – Klicka på ”Logga in” och logga in med din mejladress och lösenord.

Trimtex rekommenderar er att använda Chrome eller Firefox som webläsare för att det ska fungera på bästa sätt – att t.ex använda Explorer kan göra så att det blir problem.

Ny användare

När du loggat in/skapat nytt konto, tryck på "Mitt Trimtex". Då kommer det upp en ruta som heter ”Teamkod för inloggning” där fyller du i teamkoden: smol2018 och klickar på ”lägg till nytt företag/klubb”. Då kommer klubbens namn upp och klickar du på texten ”Besök teamshopen” kommer du in så du kan beställa kläder.

OBS! Just nu är shopen enbart öppen för skidkläder. I början av nästa år kommer vi öppna för beställning av orienteringskläder igen.

Prova kläder

Det kommer att finnas storleksprover på klubbens nya skidjacka och byxor (+ pannband och mössa) i SMOLgården för den som vill prova.

Ungdom upp till 16 år? Kontakta Dag Sundin innan beställning.
Prova kläder? Kontakta Dag Sundin.
Övriga frågor svarar också Dag Sundin på, This is a mailto link eller 070-565 68 50.

Uppdaterad: 01 JUN 2018 22:22
Skribent: Susanne Söderholm