SMOL-kläder

Webshop för Strängnäs Malmby OL

SMOL har en webshop hos Trimtex och den är öppen två perioder per år. Nästa period blir under hösten, håll utkik på hemsidan när det blir aktuellt med nästa beställningstillfälle.

Enklast att logga in är att använda denna länk, skapa ett konto och slå in teamkod: smol2017
www.trimtex.se/customer/strangnasmalmbyol

Man kan också gå in på trimtex.se, skapa ny användare och slå in teamkod: smol2017 under ”mitt trimtex”

Trimtex rekommenderar att använda Chrome eller Firefox som webläsare för att det ska fungera på bästa sätt – att t.ex använda Explorer kan göra så att det blir problem

Tävlingströja

Klubbmedlemmar betalar 399 kr för tävlingströjan. Priset kan bli ännu lägre om vi får in en sponsor på tröjan, det ber vi att få återkomma till.

För ungdomar upp till 16 år betalar ni 250 kr för tröjan och 500 kr för jacka (men måste betalas i webshopen med 679 kr. Den som beställt en sådan jacka, skriver sitt kontonummer och antal jackor i en info och skickar till This is a mailto link och bifogar kvitto så får man tillbaka mellanskillnaden) och 400 kr för byxor i serien Trainer.

Det finns ett antal tröjor i den gamla modellen kvar från tidigare beställningar. Dessa kommer vi att rea ut för 200 kr styck, kolla om det finns i din storlek, kan vara bra att ha som extratröja. SMOL kommer inte ha något lager liggande i klubbstugan.

Det är förstås inget krav på att byta tävlingströja. I dagsläget behöver många köpa sig en tävlingströja och vi måste byta leverantör då Kämpela, som vi hade tidigare har blivit uppköpta och vi valde istället Trimtex och i samband med det uppstod möjligheten att förnya tröjan som funnits med i nästan 10 år.

Uppdaterad: 2017-05-23 07:09
Skribent: Susanne Söderholm