SMOL-kläder

Webbshop för Strängnäs-Malmby OL

SMOL:s webbshop hos Trimtex är öppen 7 till 30 juni 2019. Leverans beräknad till mitten av vecka 35 (26-30 augusti) 2019.

Länk till webbshop: http://trimtex.se/sv/straengnaes-malmby-ol/

Om du redan är kund och har handlat hos Trimtex tidigare – klicka på ”Logga in” och logga in med din mejladress och lösenord.

Trimtex rekommenderar er att använda Chrome eller Firefox som webbläsare för att det ska fungera på bästa sätt – att t.ex använda Explorer kan göra så att det blir problem.

Ny användare

När du loggat in/skapat nytt konto, tryck på "Mitt Trimtex". Då kommer det upp en ruta som heter ”Teamkod för inloggning” där fyller du i teamkoden: smol2019 och klickar på ”lägg till nytt företag/klubb”. Då kommer klubbens namn upp och klickar du på texten ”Besök teamshopen” kommer du in så du kan beställa kläder.

En administrativ avgift á 39 kr/beställning tillkommer. Varorna skickas till vår klubbadress, Strängnäs Malmby OL, Box 2014 645 21 Strängnäs. Du som beställt kläder kommer få information om när din beställning finns att  hämta i SMOLgården.

Sortiment

Det kommer finnas tävlingströjor för orientering, mössor, pannband, träningsjackor, skidjackor och skidbyxor att beställa  logga in så ser du vilka SMOLkläder som finns.

Frågor? Kontakta Anna Stenström Jonsson, This is a mailto link eller 073-682 33 20.

Uppdaterad: 01 JUN 2018 22:22 Skribent: Susanne Söderholm