SMOL-kläder

Webshop för Strängnäs-Malmby OL

SMOL:s webshop hos Trimtex är öppen t.o.m 23 januari 2019. Leverans beräknad till vecka 10 (4-10 mars) 2019.

Länk till webshop: http://trimtex.se/sv/straengnaes-malmby-ol/

Om du redan är kund och har handlat hos Trimtex tidigare – Klicka på ”Logga in” och logga in med din mejladress och lösenord.

Trimtex rekommenderar er att använda Chrome eller Firefox som webläsare för att det ska fungera på bästa sätt – att t.ex använda Explorer kan göra så att det blir problem.

Ny användare

När du loggat in/skapat nytt konto, tryck på "Mitt Trimtex". Då kommer det upp en ruta som heter ”Teamkod för inloggning” där fyller du i teamkoden: smol2019 och klickar på ”lägg till nytt företag/klubb”. Då kommer klubbens namn upp och klickar du på texten ”Besök teamshopen” kommer du in så du kan beställa kläder.

Prova kläder

Det finns storleksprover på klubbkläderna i SMOLgården för den som vill prova.

Frågor? Kontakta Anna Stenström Jonsson, This is a mailto link eller på 073-682 33 20.

Uppdaterad: 01 JUN 2018 22:22 Skribent: Susanne Söderholm