SMOL-kläder - Strängnäs-Malmby OL - IdrottOnline Klubb

SMOL-kläder

Webshop för Strängnäs-Malmby OL

SMOL:s webshop hos Trimtex är öppen t.o.m 17 juni. Leverans beräknad till vecka 33 2018.

Länk till webshop: http://trimtex.se/sv/straengnaes-malmby-ol/

Om du redan är kund och har handlat hos Trimtex tidigare – Klicka på ”Logga in” och logga in med din mejladress och lösenord.

Trimtex rekommenderar er att använda Chrome eller Firefox som webläsare för att det ska fungera på bästa sätt – att t.ex använda Explorer kan göra så att det blir problem.

Ny användare

När du loggat in/skapat nytt konto, tryck på "Mitt Trimtex". Då kommer det upp en ruta som heter ”Teamkod för inloggning” där fyller du i teamkoden: smol2018 och klickar på ”lägg till nytt företag/klubb”. Då kommer klubbens namn upp och klickar du på texten ”Besök teamshopen” kommer du in så du kan beställa kläder.

Tävlings- och träningskläder

Klubbmedlemmar betalar 449 kr för tävlingströjan, 799 kr för overallsjacka och 449 kr för overallsbyxor. Vad gäller O-tights finns en mängd olika att välja bland, eller köpa någon annanstans. Tröjan har blivit dyrare, overallen billigare.

Ungdomar upp t.o.m. 16 år betalar 250 kr för tävlingströjan (ord. 369 kr), 500 kr för jacka (ord. 599 kr) och 300 kr för byxor (ord. 369 kr). Ni betalar ordinarie pris i webshopen och får ut mellanskillnaden av SMOL. Skicka ert kvitto och kontonummer till This is a mailto link, så får ni tillbaka mellanskillnaden.

Uppdaterad: 01 JUN 2018 22:22
Skribent: Susanne Söderholm