Föreningen

Full fart från SMOLgården på torsdagar. Då tränar alla i olika åldrar tillsammns i olika grupper. Det finns något som passar alla. Varmt välkommen.

Nybörjare? Återvändare? Nyinflyttad? Gammal eller ung? Alla är varmt välkomna till oss i Strängnäs-Malmby OL!

Vi är en aktiv förening med både orientering, skidåkning, orienteringsskytte och friidrott på programmet.

Frågor? Vill du träna med oss? Vill du lära dig att orientera? Kontakta oss via mejl, This is a mailto link

I medlemsskapet ingår fritt deltagande på alla våra träningar, dusch och bastu i SMOLgården ofta med fika eller mat, träningsflitiga idrottskamrater och ett mycket gott kamratskap. Mera information om vår förening finns här: Om SMOL Vi erbjuder aktiviteter för alla åldrar! Du kan läsa om våra träningar här: TRÄNING  SMOLgården ligger centralt i Strängnäs på Idrottsplatsen Vasavallen. Läs mer om SMOLgården (som också går att hyra) här: SMOLgården

Medlemsavgifter 2018

Vuxen: 300:- Ungdom t.om. 20 år: 200:- Familj: 700:- (Max två vuxna i en familj. Barn över 20 år betalar som vuxen)

Betalning till klubbens bankgiro 760-3434. Märk med namn och ange att betalning avser medlemsavgift. Ingen faktura kommer skickas ut.

MEDLEMSANSÖKAN

Tävlingslicens för 2018

Ungdomar (upp till 16 år) kostnadsfritt tävlande. Dock ingår inte flerdagarstävlingar sommartid (midsommar-juli) i licensen, dessa betalas av de tävlande själva. Tävlingar i skidförbundets, friidrottsförbundets och mångkampsförbundets regi betalas av de tävlande själva, de ingår inte i tävlingslicensen för orientering.

Om du vill tävla i orientering kan du lösa en tävlingslicens. Då betalar föreningen dina startavgifter.

Betalning till klubbens bankgiro 760-3434 senast 10 maj 2018. Märk med namn och ange att betalning avser tävlingslicens. Ingen faktura kommer skickas ut.

Tävlingslicensen för orienteringstävlingar under 2018 är 1100 kr för vuxen (21 år-), för juniorer (17-20 år) 450 kr. Ungdomar upp till 16 år kostnadsfritt tävlande. Klubben betalar ordinarie startavgift. Eventuella extra avgifter (tex brickhyra och efteranmälningsavgift) betalar av de tävlande själva (gäller även ungdomar). Dock ingår inte flerdagarstävlingar sommartid (midsommar-juli) eller tävlingar utanför Sverige i tävlingslicensen, dessa betalas av de tävlande själva (även ungdomar betalar dessa tävlingar själva). Tävlingar i skid-, friidrotts- och mångkampsförbundets regi betalas av de tävlande själva (gäller även ungdomar), de ingår inte i tävlingslicensen för orientering.

Vid sjukdom/skada inför en tävling behöver ungdomar upp till 16 år inte betala startavgiften. För vuxna med tävlingslicens gäller max 5 fria tillfällen då man inte kunnat starta pga av skada/sjukdom. Vid ytterligare ett tillfälle då man inte kan delta betalar man själv startavgiften.

Fakturering av övriga kostnader som ej ingår i tävlingslicensen sker två gånger om året, i augusti och i november.

Uppdaterad: 03 APR 2017 18:11

Tel: använd e-post