Hoppa till sidans innehåll

Grattis Sten Eriksson – du är "Årets Senior 2018"

01 DEC 2018 21:26
Sten Eriksson i Strängnäs-Malmby OL är en värdig vinnare av årets pris som utses av Sörmlandsveteranerna. Det var en hård kamp ända in på mållinjen. Roger Holmberg Nyköpings OK och Torgny Lundkvist OK Tor, var strax bakom Sten.
  • Uppdaterad: 01 DEC 2018 21:26

Sten har fått, precis som Roger och Torgny, massor med beröm över arbetet han lägger ned för orienteringen i allmänhet, men för veteranorienteringen i synnerhet. Sten är den lojale klubbmedlemmen som alltid ställer upp för klubben. Han är aldrig omöjlig att övertala för att ta ett uppdrag. En ovärderlig kamrat alltså. Vi skall vara rädda om alla dessa kamrater som har röstats fram och ett stort tack till alla som har röstat. 

En sådan här dag är man glad att det finns kamrater som Sten Eriksson. Vi behöver Sten och många fler i vår verksamhet. Jag känner mig inte orolig för framtiden. Det finns så många fler därute som gör ett fantastiskt jobb. Sträck på er!

Till Sten: Njut av den här kvällen och även långt in i framtiden, för det här priset är du verkligen värd. GRATTIS Sten.

Här kan du läsa mer om veteranernas aktiviteter: http://www.veteransidan.com/

Skribent: Linda Sterner
Epost: This is a mailto link

smol_

 Sparbanken

 

 

 

  

 

Ramirent

 

 

 

 

 

facebook gilla

 

EventorBanner178x42_3

Postadress:
Strängnäs-Malmby OL
Box 2014
64502 Strängnäs

Besöksadress:
SMOLgården, Eskilstunavägen 45
64534 Strängnäs

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info