Hoppa till sidans innehåll

Minnesord

12 AUG 2019 09:57
Nu i sommar, i juli och augusti har två hedersmedlemmar i Strängnäs Malmby OL avlidit, Holger Karlsson och Lennart Pettersson. Dessa båda har på olika sätt bidragit till föreningens utveckling under åren.
  • Uppdaterad: 12 AUG 2019 09:57

Holger var med i klubbens första 10- milalag 1964 och var klubbens kassör i hela 29 år, vilket engagemang. Han var också den som tog emot anmälningar till tävlingar, det var en annan administration på den tiden. Holger Karlsson blev 90 år.
 
Lennart Pettersson kom från Åkers IF och var den som startade upp klubbens och även hela Sörmlands veterantävlingar. Han var banläggare och väldigt aktiv med att ta fram klubbens tävlingsmaterial som användes under många år. Lennart deltog ofta på O-Ringen, de sista åren i precisionsorientering. Lennart blev 95 år.
 
Vid årsskiftet avled Barbro Pettersson. Hon var under sin aktiva tid i klubben en mycket uppskattad banläggare, bland annat fick hon uppdraget att lägga banorna vid O-Ringen i Sörmland, Södertälje 1992. En av etapperna gick i Strängnäs, väldigt stort att få det uppdraget. Barbro var också aktiv i veteransammanhang.
 
För styrelsen/ 
Ordförande 
Anna Stenström Jonsson
Skribent: Linda Sterner
Epost: This is a mailto link

smol_

 Sparbanken

 

 

 

  

 

Ramirent

 

 

 

 

 

facebook gilla

 

EventorBanner178x42_3

Postadress:
Strängnäs-Malmby OL
Box 2014
64502 Strängnäs

Besöksadress:
SMOLgården, Eskilstunavägen 45
64534 Strängnäs

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info