Hoppa till sidans innehåll

SMOL:s ungdomsläger 21-22 april 2018

27 APR 2018 22:40
Helgen den 21–22 april var det dags för SMOL:s läger för barn och ungdomar födda -09 och äldre med deltagare från grupperna Stenen, Höjden och lilla Branten.
  • Skapad: 27 APR 2018 22:40

Lördagen inleddes med en tur till OK Tors ungdomstävling, förlagd till Odlaren i östra Eskilstuna. I strålande solsken debuterade flera ungdomar i nya klasser: Aron Hellström i U2, Hanna Lundström i D12, Matheus Hammar-Bengtsson i H12 och Vidar Söderholm i H14. Bland många fina resultat kan nämnas att Frej Söderholm vann U2, i samma klass blev Linus Hallenek trea, Kajsa Wallin blev trea i D12 och Hannalina Haraldsson fyra i D10. Emilia Lenell kunde stoltsera med tävlingarnas mest eleganta håruppsättning.

Åter på SMOL-gården blev det smörgåsfika och därefter utbröt kaos, där barnen gruppvis fick lösa en mängd olika uppgifter. De fick bl.a. prova på pärk, kasta pil, öva kompassriktning, spruta vatten, testa sina historiekunskaper och äta glass. Efter dusch och lite fri lek var det dags för en välsmakande middag i form av tacos. Kvällen avslutades med Kajsas vinst från dagen: spelet Mästarnas Mästare innan det var dags för tolv mätta, lite fnittriga, men mycket trötta barn att få krypa ner i sina sovsäckar.

Söndagsmorgonen inleddes med veckans kvot av socker, då rikliga mängder oboy inmundigades till frukost. Även söndagen bjöd på underbart väder och i strålande sol var det ånyo avfärd mot Eskilstuna och Torfejden. Linus Hallenek debuterade i H10 och Alfred Vidlund i inskolning. Bland resultaten kan nämnas att Kajsa Wallin vann D12, Agnes Lindholm vann U1, Lovisa Hallenek blev tvåa i U2 och Gösta Wallin blev fyra i H10.

Både under lördagens och söndagens tävlingar fanns det gott om både äldre och yngre SMOL:are som njöt av eskilstunaskogarna.

Ett stort tack till alla som skuggat, lagat mat, städat och fixat och på olika sätt gjort lägret möjligt genom att bidra med tid, arbete och engagemang! Och sist men inte minst, ett stort tack till lägeransvarige ledare Johan Wallin.

Skribent: Linda Sterner
Epost: This is a mailto link

smol_

 Sparbanken

 

 

 

  

 

Ramirent

 

 

 

 

 

facebook gilla

 

EventorBanner178x42_3

Postadress:
Strängnäs-Malmby OL
Box 2014
64502 Strängnäs

Besöksadress:
SMOLgården, Eskilstunavägen 45
64534 Strängnäs

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info