Hoppa till sidans innehåll

O-Ringen 2019 – två etapper avklarade

24 JUL 2019 11:21
Karin inledde med etappseger både dag 1 och 2 i D70 – imponerande! Dag två fick hon sällskap av sin dotter Annica på prisutdelningen. Annica, som också är medlem i SMOL men tävlar för IFK Lidingö, vann etapp två i D35. Grattis till er båda!
  • Uppdaterad: 24 JUL 2019 11:21

Det var fina orienteringsskogar i Finspång där de två inledande etapperna avgjordes. Det blev blandade resultat med de flesta var överens om att det var riktigt härlig och utmanande orientering och nu ska det bli skönt med en vilodag innan vi tar nya tag på torsdag i skogarna runt Yxbacken strax norr om Norrköping.

Susanne Söderholm pustar ut efter två avklarade etapper.

Från klubben har cirka 40 deltagare sprungit någon av etapperna. Några har åkt ner över dagen och sprungit en öppen bana, för några var det premiär och andra är mer rutinerade.

Mat- och drickapaus i klubbens tält på arena. Några har redan sprungit sin bana medan andra laddar för dagens utmaning.

På campingen bor familjen Alneberg och familjen Wallin i var sin husvagn. Familjen Wiklund, Hillevi och Anna Folkegård bor också på campingen men på en andra delar. Andra medlemmar har ordnat boendet via bekanta eller på annat sätt så i år bor klubben mer utspritt än vi brukar.

Välkommen ner till Norrköping och upplev orienteringsäventyret på plats.

Kajsa och Hanna laddar inför O-Ringens första etapp.

Nöjd Leah Alneberg efter första etappens Miniknat där deltagarna fick träffa Bamse och och hans vänner. Efter genomfört lopp fick de med sig en dunderhonungsburk, dock utan honung. 

Några av klubbens yngsta deltagare pustar ut efter första etappen, Jakob som springer U1 och Jonathan och Noah som springer U2. Trötta men nöjda.

Skribent: Linda Sterner
Epost: This is a mailto link

smol_

 Sparbanken

 

 

 

  

 

Ramirent

 

 

 

 

 

facebook gilla

 

EventorBanner178x42_3

Postadress:
Strängnäs-Malmby OL
Box 2014
64502 Strängnäs

Besöksadress:
SMOLgården, Eskilstunavägen 45
64534 Strängnäs

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info