Hoppa till sidans innehåll

Daladubbeln 2018

04 NOV 2018 16:42
Som många gånger tidigare var SMOL med på daladubbeln även i år. Denna gång anordnades det även en individuell sprinttävling på fredagskvällen så de mest inbitna orienterarna åkte redan på fredagseftermiddagen för att hinna till tävlingen.
  • Uppdaterad: 04 NOV 2018 16:42

De som ställde upp i sprint var Erik, Vincent, Sixten, Oscar, Linus och Sofia. De övriga åkte vid middagstid fredag kväll så att alla kunde samlas i Korsnäs IFs klubbstuga senare på kvällen.

Inför sprintstart fredagkväll. Oscar syns till höger i andra ledet.

På lördagen kunde vi ta sovmorgon och ladda med en ordentlig frukost innan vi gav oss ut till tävlingsområdet som denna gång var lokaliserad till Lugnet. Vi hade en strålande dag med blå himmel, solsken och krispigt kylig höstluft. Lördagens tävling var som vanligt en tvåmannastafett där SMOLs tävlande var H10 Gösta och Linus, H12 Oscar och Sixten, D12 Sofia och Kajsa samt även Lovisa och Hanna, H16 Erik och Vincent och D16 Hillevie och Ida (Täby). För Linus, Gösta, Sofia och Lovisa var det första daladubbeln och kanske lite extra spännande. Alla klarade det bra och var godkända.

Linus och Gösta sitter och laddar inför stafetten.

Efter dusch och även bastu för några inhandlades godis och förberedelser för kvällens Tacomiddag som påbörjades. Innan kvällen var slut hade vi även hunnit med att packa ihop för nästa dags tävling, en tipsrunda och för barnen att leka burken ute i mörkret.

Erik och Vincent innan start.

På söndagens patrullstafett gick vi upp tidigare och packade snabbt ihop efter frukost och åkte till tävlingen. Många av deltagarna hade klätt ut sig och i målområdet syntes, allt ifrån änglar och minioner till zombies och djävular. För de utklädda tomtarna (klubb okänd) gick det inte så fort att spurta i sin mobila skorsten 😊. Söndagens löpning var verkligen lång och de flesta tyckte säkert det var skönt att komma i mål och få pusta ut.

Gösta spurtade in laget på en bra placering.

Så fort vi var klara påbörjades återresan mot Strängnäs. Bussarna åkte vid olika tider men vi sågs på McDonalds i Hedemora för lite mat. Det var ett ganska trött gäng som kom tillbaka till SMOL gården på eftermiddagen och de flesta fick säkert en god natts sömn innan veckan startade igen.

Det fanns även tid för att spela pingis på lördagseftermiddagen.

Daladubbeln avgjordes 20-21 oktober 2018. Tack Fredrik för trevligt reportage.

Två Pikachu på väg till start.

Två pingisspelare gör sig klara i startfållan.

Kajsa för dagen utklädd till djävul spurtar in i mål.

Skribent: Linda Sterner
Epost: This is a mailto link

smol_

 Sparbanken

 

 

 

  

 

Ramirent

 

 

 

 

 

facebook gilla

 

EventorBanner178x42_3

Postadress:
Strängnäs-Malmby OL
Box 2014
64502 Strängnäs

Besöksadress:
SMOLgården, Eskilstunavägen 45
64534 Strängnäs

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info