Hoppa till sidans innehåll
Foto: Susanne Söderholm William och Ossian - tävlingsdebut och först i mål!

UngdomsCup i Södertälje

02 MAJ 2019 22:14
Ett starkt gäng från SMOL med 21 ungdomar och 10 supportrar åkte till Tveta friluftsgård för att springa och heja på i årets första ungdomscup.
  • Uppdaterad: 02 MAJ 2019 21:44

På väg till Tveta från SMOLgården varnade biltermometern för halka eftersom temperaturen närmade sig 0. Tveta friluftsgård ligger vackert vid en sjö, men sjön kylde mer än den lockade till bad ikväll!

tveta

Nära till start, det var bra - och här ser det ut precis som på en "riktig" tävling, med de olika startfållorna. Kvällens arrangörer var Södertälje-Nykvarns ungdomar och arrangemanget lyckades de bra med!

start

Några kontrollbilder måste vi ha, sade Johan och här kommer en på den sista kontrollen, där Kerstin och Sussie väntade in löparna.

skärm

Först i mål var syskonen Haglund (se toppbild ovan) och det här var också premiär i tävlingssammanhang för Ossian och Willian, en premiär som förhoppningsvis gav mersmak!

jeremiah

Full fart spar tid men är också effektivt för att hålla värmen! Jeremiah stämplar vid sista kontrollen. Dusch och soppa är också bra när man varit ute i vintervädret. Det är samma temperatur nu som när vi åkte skidor här i vintras konstaterade en SNO-are vid starten.

Resultat, länk till Livelox och annan information hittar ni i Eventor, klicka här.

Skribent: Susanne Söderholm
Epost: This is a mailto link

smol_

 Sparbanken

 

 

 

  

 

Ramirent

 

 

 

 

 

facebook gilla

 

EventorBanner178x42_3

Postadress:
Strängnäs-Malmby OL
Box 2014
64502 Strängnäs

Besöksadress:
SMOLgården, Eskilstunavägen 45
64534 Strängnäs

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info