Hoppa till sidans innehåll

Stockenfejden 2018 arrangerades från SMOLgården

28 OKT 2018 13:46
I lördags var det dags för Stockenfejden som i år gick av stapeln i Stadsskogen med Vasavallen som arena. Totalt var det cirka 300 deltagare som tävlade i det kylslagna och blåsiga vädret. Deltagarna tyckte det var skönt att värma sig inne.
  • Uppdaterad: 28 OKT 2018 13:46

I SMOLgården serverades kaffe, kaka, smörgåsar, korv och godis. Dusch, toaletter, barnpassning och prisutdelning inomhus var uppskattat och alla funktionärer som kunde jobba inifrån SMOLgården tyckte det var skönt.

De som sprang fick upp värmen i skogen och var nöjda med banorna i den öppna men kluriga Stadsskogen. För några av våra ungdomar var det tävlingspremiär. Emilia Lennell sprang D10 för första gången, Olle Ihrsén gjorde debut i H14, Dag Söderholm provade Inskolning och Jakob Sterner sprang Inskolning utan skugga.

Stort TACK till alla funktionärer som hjälpte till

Resultaten finns här: Eventor. Där har vi 17 ungdomar från SMOL!

Sträcktider på Winsplits och gps-rutter i Livelox finns också för den intresserade. 

Det är en hel del som krävs för ett orienteringsarrangemang, allt från banläggning, sätta ut kontroller och enheter, ta in kontroller och enheter, baka bröd till markan, brygga kaffe, leksaker till barnpassning, gosedjur till miniknat, toaletter, dusch, bygga start, fixa parkering, datorer och programmering till tidtagning, speaker m.m. Den här gången var det många saker som blev smidigare eftersom vi var på plats vid SMOLgården men nu till våren blir det en helt ny karta och ett helt nytt område på Tosterön när vi arrangerar Strängnäsdubbeln 13-14 april 2019.

Skribent: Linda Sterner
Epost: This is a mailto link

smol_

 Sparbanken

 

 

 

  

 

Ramirent

 

 

 

 

 

facebook gilla

 

EventorBanner178x42_3

Postadress:
Strängnäs-Malmby OL
Box 2014
64502 Strängnäs

Besöksadress:
SMOLgården, Eskilstunavägen 45
64534 Strängnäs

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info