Hoppa till sidans innehåll

SMOL ser framåt med nytt arrangemang – Strängnäs Stadslopp

14 FEB 2019 06:00
Lördagen den 17 augusti kommer vi att arrangera den första upplagan av Strängnäs Stadslopp med en arena på Västervikstorget. Det kommer finnas klasser och banor för alla åldrar.
  • Skapad: 14 FEB 2019 06:00

Klubben hedrade ju allas vår Stickan med ett terränglopp under 5 år, 2102-2016. Men deltagarantalet ville inte öka och vi tyckte att det var mycket jobb för få deltagare. Sedan dess har planer funnits om att istället arrangera ett stadslopp, med en centralt belägen arena på Västervikstorget. I år är det dags att sjösätta dessa planer och första upplagan av Strängnäs Stadslopp går av stapeln lördag den 17 augusti. Mer om själva loppet kommer ni inom kort att kunna läsa om på www.strangnasstadslopp.se.

En grupp (11 personer) med huvudarrangörer är igång och jobbar med förberedelserna. Vi kommer den 17 augusti att behöva ett 70-tal funktionärer för själva genomförandet, så var beredd på att du kommer att få frågan om att ställa upp. Vi har också två vakanser att tillsätta:

  • Ansvarig för Vätskekontrollen på den långa banan (+ dricka efter målgång)
  • Kontaktperson till Neptron för att kommunicera förberedelser för den elektroniska tidtagningen

Om du känner att du vill komma med i vår härliga tävlingsorganisation eller om du vill anmäla ditt intresse för att vara med och jobba på tävlingsdagen, skriv till This is a mailto link eller hör av dig till Tävlingsledaren, Torbjörn Pettersson, 073-383 63 86

Skribent: Linda Sterner
Epost: Adressen Gömd

smol_

 Sparbanken

 

 

 

  

 

Ramirent

 

 

 

 

 

facebook gilla

 

EventorBanner178x42_3

Postadress:
Strängnäs-Malmby OL
Box 2014
64502 Strängnäs

Besöksadress:
SMOLgården, Eskilstunavägen 45
64534 Strängnäs

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info